کیک باقلوا کدو حلوایی، یک کیک خوشمزه زمستانی

کیک یکی از بهترین ایده ها برای یک عصر زمستانی است. این بار با کدو حلوایی یک کیک باقلوایی کدو حلوایی خوشمزه درست کنید.

کیک باقلوا کدو حلوایی مواد مورد نیاز برای کیک باقلوا کدو حلوایی

تخم مرغ : 5 عدد
آرد : 2 و ½ پیمانه
روغن مایع : ½ پیمانه
شکر  : ½ پیمانه سرپر
پودر نارگیل : ½ پیمانه
آب : ½ پیمانه
رنده پوست پرتقال : 1 قاشق چایخوری
اسانس پرتقال : چند قطره
کدو حلوایی بخارپز شده و پوره شده : 2 پیمانه
نمک و وانیل : کمی
بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده : 1 قاشق چایخوری

روش تهیه کیک باقلوا کدو حلوایی

_ زرده ها و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید، زرده ها و آب و روغن را در کاسه همزن چند دقیقه بزنید،اسانس و رنده پوست پرتقال را در این مرحله اضافه کنید.
_ مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر، نمک، پودر نارگیل، وانیل و شکر را با هم در کاسه ای مخلوط کنید و به مایه بالا بیفزایید.
_ کدو حلوایی پوره شده و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید.
_ در آخر سفیده ها را که با همزن زده اید و پف کرده اند به آرامی با مایه کیک مخلوط کنید.
_ کف قالب را کاغذ کاهی انداخته یا با روغن چرب کنید و آرد بپاشید و مایه کیک را در آن بریزید،در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 1 ساعت و ده دقیقه زمان پخت دهید،البته برای اطمینان از روش پخت یک سیخ چوبی را در وسط کیک فرو ببرید اگر خشک بیرون آمد و به مایه کیک نچسبید می توانید کیک را از فر خارج کنید.

شربت باقلوا این کیک را بدین گونه تهیه کنید 

_ 1 پیمانه شکر و 1/2پیمانه آّ ب را با کمی زعفران دم کرده روی شعله از زمان جوشیدن 5-6 دقیقه قرار دهید ، سپس بردارید .
_ سطح کیک را با سخ چوبی سوراخ سوراخ کنید و وقتی کیک خنک شد شربت داغ را در دو مرحله با فاصله 15 دقیقه به خورد کیک دهید.
_ کیک را در ظرف سرو برگردانید و اجازه دهید که یک شبانه روز در یخچال خنک شود.

کیک باقلوا کدو حلوایی

کیک باقلوا کدو حلوایی

تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
اختصاصی سیمرغ

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار