همه چیز در مورد پکیج دیواری ایران رادیاتور

تمام چیزی که لازم است درباره عیب یابی پکیج ایران رادیاتور بدانید!
اگر برای گرمایش خانه از پکیج ایران رادیاتور استفاده میکنید بهتر است با خطاهای پکیج ایران رادیاتور آشنا باشید. رفع و عیب یابی پکیج ایران رادیاتور، وظیفه متخصصین نمایندگی ایران رادیاتور میباشد و کار هرکسی نیست که با خطا های پکیج ایران رادیاتور سر و کله بزند، زیرا ممکن است خطرات جبران ناپذیری مالی یا جانی در پی داشته باشد.
اما اگر از قبل با ارورهای پکیج ایران رادیاتور و یا خطاهای پکیج ایران رادیاتور آشنا باشیم و درباره تعمیر، سرویس و عیب یابی نکات و روش ها را بدانیم، میتوانیم از به وجود آمدن مشکل و عیب پکیچ ایران رادیاتور خود جلوگیری کنیم و حداقل در برابر آنها آماده باشیم.
مضمون حرف این است که آشنایی با انواع کدهای خطای پکیج ایران رادیاتور میتواند آرامش خیال و امنیت را به همراه داشته باشد بنابراین آشنایی با انواع خطای پکیج ایران رادیاتور که دستگاهی است که با گاز، برق و آب گرم، سر و کار دارد برای خریداران و مصرف کنندگان امری مفید است. در ادامه این متن شما را با انواع کد خطای پکیج ایران رادیاتور آشنا میکنیم و توضیحاتی درباره رفع ایراد و عیب یابی پکیج دیواری ایران رادیاتور خدمتتان ارائه میدهیم. کدهای خطای پکیج بوتان که توسط نمایندگی بوتان ارائه شده است نیز در مقاله دیگری بررسی کرده ایم که می توانید به آن مراجعه نمایید.
کدهای خطای پکیج ایران رادیاتور در دو دسته آنالوگ و دیجیتال تقسیم میشوند. مدلهای سری L و K دارای نمایشگر دیجیتال بوده و ارور های پکیج ایران رادیاتور در این دو سری به صورت دیجیتال در نمایشگر دیجیتال این مدلها به نمایش در میآید درحالی که در مدلهای آنالوگ شامل سری M، BM ،E ،ECO کدهای عیب یابی و ارورهای پکیج ایران رادیاتور با استفاده از چراغهای LED تعبیه شده در پنل جلویی دستگاه اطلاع رسانی میشود.
تشخیص ارورهای پکیج ایران رادیاتور
همانطور که در بالا گفته شد در پکیج دیواری ایران رادیاتور مدل آنالوگ چراغ هایی وجود دارند که در زیر هر کدام از این چراغ ها شماره ای از ۳۰ تا ۸۰ درج شده است. این چراغ ها هنگام کارکرد پکیج در حالت آبگرم مصرفی یعنی دقیقا زمانی که شما یکی از شیر های آبگرم منزل را باز کرده اید به صورت جفت جفت حرکت می کنند.
مانند: 5060 / 7080 / 304٠
در صورت که پکیج ایران رادیاتور مدل آنالوگ مشکلی داشته باشد این مشکل توسط برد الکترونیک دستگاه شناسایی شده و چراغ مخصوص آن خطا به حالت چشمک زن در می آید. اما ارور پکیج ایران رادیاتور در مدل های دیجیتال روی نمایشگر پکیج ظاهر می شود.
برای مثال زمانی که در قسمت فن دستگاه مشکلی وجود داشته باشد ارور e51 روی نمایشگر دستگاه ظاهر می شود. اما هنگامی که همین مشکل در قسمت فن پکیج دیواری دستگاه های آنالوگ به وجود بیاید ارور ۴٠۶٠۷٠ در پکیج آنالوگ ظاهر می شود. در ادامه راهنمای ارور های پکیج ایران رادیاتور آورده شده است.
کد خطای پکیج ایران رادیاتور- آنالوگ
(CF&FF) 30-40 برد الکترونیک معیوب است
(CF&FF) 80 ترموستات حدی 105 درجه عمل کرده است. (قطع است)
(CF&FF) 70 پکیج بیش از حد گرم شده است. بالاتر از 89˚C وکمتر از 105˚C
(CF&FF) 70-80 عیب شعله یابی (یون) حین کار
(CF&FF) 60-80 یخ زدایی با پمپ روشن
(CF&FF) 60-70 یخ زدایی با مشعل روشن
(CF&FF) 50-80 ترمیستور آب گرم مصرفی اشکال دارد. (مدار آن باز است)
(CF&FF) 50-70 ترمیستور آب گرم مصرفی اشکال دارد. (اتصال کوتاه است)
(CF&FF) 50-60 ترمیستور مدار شوفاژ اشکال دارد. (اتصال کوتاه است)
(CF&FF) 50-70-80 ترمیستور مدار شوفاژ اشکال دارد. (مدار آن باز است)
(CF&FF) 40-70-80 ترموستات حدی 105˚C قطع کرده است اما دمای اندازه گیری شده توسط ترمیستور طبیعی است
(CF&FF) 40-70 پرشر سوییچ آب در وضعیت قطع است. (مدار آن باز است)
(CF) 40-80 نشت دود به محیط (ترموسات دودکش قطع است)
(FF) 40-60-80 فن روشن است اما پرشر سوییچ هوا در وضعیت قطع میباشد
(FF) 40-60-70 فن خاموش است اما پرشر سوییچ هوا در وضعیت وصل میباشد
در صورت مشاهده هر کدام از این موارد، مشکل مربوطه را در اسرع وقت با نمایندگی و تکنسین تعمیر در میان بگذارید و حتی الامکان دستگاه را خاموش کنید، مخصوصاً در مشکلاتی مانند نشت گاز باید دستگاه را حتماً خاموش نمایید. مشاوران ما در تهران سرویس کاران نیز در این موارد یاری گر شما هستند و در اسرع وقت در محل حاضر خواهند شد.
کد خطای پکیج ایران رادیاتور – دیجیتال
خطای پکیج ایران رادیاتور سری L :
E1 پرشر سوییچ آب در وضعیت قطع میباشد
E2 عیب یابی یونی حین کار
E8 ترموسات حدی 105 درجه عمل کرده است
E10 نشت دود به محیط
E12-E30 برد الکترونیک معیوب است
E31 ترمیستور مدار شوفاژ اشکال دارد (اتصال کوتاه است)
E32 ترمیستور مدار شوفاژ اشکال دارد (مدار آن باز است)
E41 ترمیستور آب گرم مصرفی مشکل دارد (اتصال کوتاه است)
E42 ترمیستور آب گرم مصرفی اشکال دارد (مدار آن باز است)
E50 فن خاموش است اما پرشر سوییچ هوا در وضعیت وصل است
E51 فن روشن است اما پرشر سوییچ هوا در وضعیت قطع میباشد
E81 ترموستات حدی 105 قطع کرده است اما دمای اندازه گیری شده توسط ترمیستور طبیعی است
E88 پکیج بیش از حد گرم شده است بالاتر از 89 و کمتر از 105 درجه سانتی گراد
خطای پکیج ایران رادیاتور سری k :
AF سیستم ضد یخ زدگی
E1 پرشر سوییچ آب در وضعیت قطع میباشد (مدار آن باز است)
E2 عیب یابی شعله (یون) حین کار
E8 ترموستات حدی 105 درجه عمل کرده است (قطع است)
E10 نشت دود به محیط (ترموستات دودکش قطع است)
E12-E30-E99 برد الکترونیک معیوب است
E31 ترمیستور مدار شوفاژ اشکال دارد (اتصال کوتاه کرده است)
E32 ترمیستور مدار شوفاژ اشکال دارد (مدار آن باز است)
E41 ترمیستور آب گرم مصرفی مشکل دارد (اتصال کوتاه کرده است)
E42 ترمیستور آب گرم مصرفی مشکل دارد (مدار آن باز است)
E50 فن خاموش است اما پرشر سوییچ هوا در وضعیت وصل میباشد
E51 فن روشن است اما پرشر سوییچ هوا در وضعیت قطع میباشد
E81 ترموستات حدی 105 درجه قطع کرده است اما دمای اندازه گیری شده توسط ترمیستور طبیعی است
E91 نوسان ولتاژ برق (بیش از 260 ولت و کمت از 160 ولت)
بی توجهی به یک ارور پکیج ایران رادیاتور و عدم رفع ایراد پکیج ایران رادیاتور میتواند عواقب خطرناکی را در پی داشته باشد، به عنوان مثال عدم توجه به ارور برد الکترونیک مساویست با وارد آمدن خسارات مالی و یا حتی جانی.
برد الکترونیک دستگاه وظایف مختلفی از جمله ایمنی دستگاه را برعهده دارد و در صورت خرابی برد، باید در اسرع وقت اقدام به تعوض یا تعمیر این قطعه نمود. برد اکترونیک دستگاه با قطع کردن جریان گاز در صورت نشتی گاز، از پخش شدن و تجمع گاز جلوگیری میکند. یا به عنوان مثال عدم توجه به ارور e1 پکیج ایران رادیاتور که به معنی (پرشر سوییچ آب در وضعیت قطع باشد) است، میتواند به منبع انبساط یا لولههای حرارتی دستگاه صدمه وارد کند.
نکاتی درباره سرویس پکیج ایران رادیاتور
این اشتباه است اگر فکر کنیم با خرید پکیج میتوانیم آن را درگوشهای رها کنیم و از گرمای آن لذت ببریم. مطمئناً دستگاههایی مانند پکیج دیواری به رسیدگی و سرویس احتیاج دارند و بیتوجهی به سرویس پکیج، راندمان کاری و گرمایشی دستگاه را تا حد قابل توجه کاهش میدهد باعث افزایش مصرف سوخت و انرژی دستگاه میشود و در بلند مدت عمر مفید دستگاه کاهش مییابد.
از مزایای سرویس دورهای پکیج اینکه در هنگام سرویس دستگاه، قطعههای معیوب و خراب شناسایی میشوند و با تعویض آنها عامل آسیب رسیدن به دستگاه رفع میشود. هزینه سرویس پکیج به مراتب از هزینه تعمیر آن و رفع کد خطای پکیج ایران رادیاتور کمتر است.
اگر هزینههای کمی برای سرویس پکیج ایران رادیاتور انجام ندهیم بعداً مجبور به پرداخت هزینه های بیشتری برای تعمیر و سر و کله زدن با لیست خطاهای پکیج ایران رادیاتور خواهیم شد.
معمولاً دو نوع سرویس برای پکیجهای دیواری وجود دارد:
سرویس دورهای که معمولاً قبل از فصلها انجام میشود و دو بار در سال است یعنی قبل و بعد از فصل سرما و سرویس کامل سرویس و تعمیر پکیج ایران رادیاتور بهتر است توسط متخصصین شرکت انجام شود.
رسوب گیری پکیج دیواری ایران رادیاتور
رسوب گیری دقیقاً مساویست با رفع ایراد پکیج ایران رادیاتور، متاسفانه عقیدهای غلط در بین عدهای وجود دارد مبنی بر اینکه هزینههای رسوب گیری دورهای، هزینهای اضافه است. عدم رسوب گیری، راندمان دستگاه را کاهش میدهد. هنگامی که رسوب در مخازن حرارتی تجمع پیدا کند باعث ضخیم شدن مخازن حرارتی میشود، در نتیجه دستگاه انرژی بیشتری برای گرم کردن صرف می کند و این فرآیند موجب سوراخ شدن منبع میشود.
علائم رسوب پکیج دیواری ایران رادیاتور
- سرد و گرم شدن آب گرم مصرفی
- چشمک زدن کد خطای پکیج ایران رادیاتور (کد چراغ 70)
- علت صدای پکیج ایران رادیاتور میتواند رسوب دستگاه باشد
- چشمک زدن چراغهای 40-70-80 از لیست خطاهای پکیج ایران رادیاتور
آموزش رسوب زدایی پکیج دیواری
- دوشاخه برق را قطع کنید
- کاور دستگاه را جدا کنید
- ابتدا شیر ورودی آب سرد پکیج را ببندید و شیر پرکن پکیج را در طرف خلاف عقربههای ساعت باز کنید و در انتها شیر آب گرم را باز کنید تا آب سیستم تخلیه شود.
- عملیات اصلی رسوب زدایی روی مبدل ثانویه دستگاههای دو مبدله انجام میشود، از مزایای دستگاههای تک مبدله در مقابل دو مبدله های رسوب گیری کمتر آنهاست.
- مبدل دستگاه که توسط دو پیچ آلن به بلوکها متصل است باز کنید.
حال دو روش برای رسوب گیری کاربرد دارد: 1. استفاده از دیکسلر یا اسید 2. حرارت دادن و ضربه
روش اول رسوب گیری:
مبدل را باز کرده و آب اضافی را تخلیه میکنیم، سپس دیکسلر را از دو سوراخ وارد مبدل میکنیم و بعد از گذشت 15 دقیقه با فشار آب شستوشو میدهیم.
نکته: اگر دیکسلر را از چهار طرف سوراخ بریزید ممکن است گرفتگی بیشتر شود
روش دوم رسوب گیری:
مبدل را روی اجاق گذاشته و تا سرخ شدن و قرمز شدن آن صبر میکنیم، سپس با کمک یک آچار چندین ضربه نسبتاً محکم به مبدل وارد میکنیم تا رسوبات جدا شوند و سپس با فشار آب شستوشو میدهیم. رسوب زدایی از مهمترین نکات سرویس پکیج است.
هواگیری پکیج ایران رادیاتور
هواگیری بهموقع و اصولی در بالا بردن راندمان دستگاه تأثیر بسزایی دارد. پکیج دیواری ایران رادیاتور دارای سیستم هواگیری خودکار است. طرز کار این سیستم بدینصورت است که با افزایش حجم هوا، شناور داخل شیر به علت سنگینی نسبت به هوا پایین آمده و باعث باز شدن سوپاپ خروج هوا و درنتیجه تخلیه هوا میشود و سپس بعد از انجام این عمل با بالا رفتن سطح آب در داخل محفظه، شناور بالا رفته و سوپاپ خروج هوا را میبندد. برای هواگیری رادیاتورها، ابتدا شیر ورودی آب رادیاتور را میبندیم و با استفاده از اهرم مخصوص، هواگیری شوفاژ را از محل تعبیهشده انجام میدهیم.
مزایای هواگیری پکیج ایران رادیاتور:
- خوب کار کردن دستگاه و تولید گرمای کافی
- افزایش راندمان
- کاهش خطر نشت آب از رادیاتورها و صرفهجویی در هزینه سوخت یا گاز مصرفی
ادامه آموزش عیب یابی پکیج ایران رادیاتور
در ادامه با برخی از موارد خرابی پکیج ایران رادیاتور و عیبهای دستگاه که در بین دیگر مشکلات و گزارشات رایج هستند آشنا شده و روش رفع عیب پکیج ایران رادیاتور در این موارد را مرور میکنیم.
مشکل صدای مدار گرمایش
صدای پکیج ایران رادیاتور، بیشتر به علت وجود هوا در سیستم و کم بودن فشار است. با استفاده از یک آچار هواگیری و پیچاندن آن در خلاف عقربههای ساعت مشکل را با ریختن مقداری آب حل کنید.
حرارت زیاد اولیه آبگرم بهداشتی
حرارت اولیه بالا و تعدیل دما با تأخیر به خرابی بای پس و شیر سهطرفه مربوط است که باید بررسی شود.
هر دو آب مدار گرمایش و مصرفی کار نمیکنند
علت میتواند رسیدن دمای شوفاژ به بالای 87 درجه سلسیوس یا خرابی ترموستات حد باشد – عدم سیرکوله درست یا مشکل در NTC ها هم میتواند تأثیرگذار باشد که همگی باید بررسی شوند.
عدم گرمایش شوفاژها
این مشکل بیشتر در پکیجهای دومبدله دیده میشود، عیب یابی پکیج ایران رادیاتور در این مشکل بدین شکل است که احتمالاً شیر سه طرفه در حالت آب گرم مصرفی گیر کرده باشد، آب گرم از مبدل ثانویه عبور کرده و شوفاژها گرم نمیشوند.
دستگاه در حالت انتظار باقی مانده است
اگر با باز شدن آب گرم مدار گرمایشی و مصرفی اتفاقی نمیافتد و گرم نمیشود احتمالاً مشکل از پرشر دود است. خرابی پرشر دود را بررسی کنید، کم بودن دور فن یا قطعی فن، وجود ترک در لوله ونتوری یا شلنگ سیلیکونی، شل بودن لوله ونتوری یا شیلنگ رابط، مسدود یا خراب شدن شیلنگ رابط یا مجرای بالای پرشر دود باید بررسی شوند.
علت صدای پکیج ایران رادیاتور
عدم تنظیم شیر برقی گاز دستگاه – هوا گرفتن مدار گرمایش دستگاه – رسوب گرفتن مدار و مبدل حرارتی یا خرابی پمپ آب یا مشکل سنسور حرارتی میتواند باعث ایجاد صدای اضافه و بلند در دستگاه کند.
انفجاری روشن شدن پکیج دیواری
عیب یابی پکیج ایران رادیاتور در این مورد میتواند کمی گستردهتر باشد، ممکن است حداکثر فشار گاز شیر برقی گاز پکیج یا فاصله الکترود جرقه زن تا سطح مشعل برنر تنظیم نباشد یا مشکل از شکستگی الکترود جرقه زن و کابل مربوط به آن یا خرابی ترانس جرقه و یا برد الکترونیک پکیج باشد و یا مشکل از گرفتگی دودکش و استفاده از تبدیل یا فلنج دود نامناسب باشد.
باید موارد گفتهشده تکبهتک بررسی شود تا مشکل عیب یابی و برطرف شود. در نظر داشته باشید عدم آشنایی با پکیج و دستکاری آن ممکن است خسارات مالی یا حتی جانی هنگفتی به بار آورد پس در صورت بروز هرگونه مشکل بهتر است با متخصصین این حوزه صحبت کنید و کارها را به متخصصین این امر بسپارید.
هزینه رفع خطاهای پکیج دیواری ایران رادیاتور
هزینه رفع کدهای خطا پکیج ایران رادیاتور با توجه به وضعیت کلی پکیج مشخص می شود. در صورتی که مشکل پکیج جزئی باشد هزینه های تعمیر کمتر خواهند بود اما اگر تکنسین ها برخی از قطعات پکیج را تعویض کنند در اینصورت هزینه تعمیر نیز بالا می رود. در رابطه با کد خطای پکیج ایران رادیاتور و رفع عیب آن ها هر سوالی داشته باشید می توانید با مشاوران ما تماس بگیرید.
درباره پکیج دیواری ایران رادیاتور بیشتر بدانید
گرمایش مطبوع محل سکونت و آب گرم بهداشتی، همواره از نیازهای اولیه بشر بوده و میباشد.شاید هنوز هم استفاده از کرسیهای زغالی و بخاریهای نفتی را در بعضی از نقاط کشور عزیزمان شاهد باشیم، ولی حقیقت این است که با توجه به فراوانی گاز طبیعی و برقراری امکان دسترسی به این موهبت الهی، تکنولوژی را بر آن داشته است که راهکارهای جدیدی را برای بشر مهیا سازد.
پکیج دیواری دستگاهی است که جایگزین موتورخانه مرکزی شوفاژ گردیده و آب گرم موردنیاز جهت تأمین گرمایش محیط، به وسیله رادیاتورها و آب گرم بهداشتی جهت مصارف روزمره از قبیل شستشو، استحمام و غیره را فراهم مینماید. در حال حاضر، پکیج دیواری متداول ترین وسیله ایجاد گرمایش شوفاژ در سراسر دنیا است.
عدم اشغال فضای مفید، ایمنی بسیار بالا، استقلال کامل هر واحد مسکونی و رضایت کامل و کافی از عملکرد پکیج دیواری، تقریباً جایی برای تردید در استفاده از این سیستم در منازل و واحدهای تجاری باقی نمیگذارد. راندمان بالا و مصرف بهینه سوخت گاز، از دیگر عواملی هستند که دستگاه های اجرایی را نیز تشویق به توسعه استفاده از پکیج دیواری مینماید.
پکیج دیواری، که فقط نوع فن دار آن از نظر استانداردهای معتبر دنیا تائید میگردد، علاوه بر تأمین گرمایش داخل خانه یا محل تجاری، از طریق رادیاتور یا فن کوئل یا گرمایش از کف، آب گرم بهداشتی را نیز به صورت فوری در اختیار مصرف کننده قرار میدهد.
همچنین ترکیب این دستگاه با کولرگازی از طریق یک کویل آب گرم، میتواند علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی، گرمایش مطبوع تر و ارزان تری را برای مصرف کننده مهیا سازد. استفاده از دودکش مخصوص، کواکسیال (دوجداره) در هنگام نصب پکیج دیواری، این امکان را فراهم مینماید که علاوه بر خروج دود ناشی از کارکرد دستگاه به محیط خارج، هوای مصرفی موردنیاز دستگاه نیز از محیط خارج تأمین گردد و درنتیجه ایمنی کاملی برای مصرف کننده فراهم میشود.
روش عملکرد زمستانی پکیج دیواری ایران رادیاتور
در فصل زمستان آب گرم مدار گرم کننده را تأمین میکند. وقتی شیر آب گرم مصرفی باز شود با عبور جریان آب از سنسور فشار میکروسوئیچ این سنسور فعال شده و با ارسال فرمان به شیر سه طرفه برقی از طریق برد کنترل الکترونیک، مدار رادیاتورها موقتاً قطع شده و آب مدار گرم کننده به مبدل حرارتی ثانویه پوسته – لوله هدایت می شود. به این ترتیب آب گرم مصرفی به صورت فوری تأمین میگردد. بلافاصله پس از بسته شدن شیر آب گرم مصرفی شیر سه طرفه برقی به طور خودکار آب گرم مدار گرم کننده را به مدار رادیاتور هدایت میکند.
نحوه عملکرد تابستانی
در این حالت پکیج دیواری تنها در زمان نیاز به تأمین آب گرم مصرفی به صورت خودکار روشن میشود. هنگامیکه مصرف کننده یکی از شیرهای آب گرم را باز میکند، فرمان روشن شدن مشعل از طریق میکروسوئیچ سنسور فشار بورد کنترل الکترونیک صادرشده و آب گرم مصرفی با بهره گیری از مبدل حرارتی ثانویه پوسته ولوله به صورت فوری تأمین میشود. با بسته شدن آب گرم مصرفی بلافاصله دستگاه خاموش خواهد شد.
مزایای پکیج دیواری ایران رادیاتور
مزایای پکیج دیواری عبارتند از: استقلال واحدهای مسکونی از یکدیگر،استقلال هر واحد مسکونی در تأمین آب گرم مصرفی و گرمایش محیط،عدم نیاز به احداث موتورخانه مرکزی،امکان کنترل سیستم در داخل ساختمان، عدم هزینه شارژ ماهانه و تعمیر و نگهداری،سهولت در نصب ، راه اندازی ، سرویس و نگهداری،راندمان بالاتر نسبت به موتورخانه مرکزی،امنیت بالاتر به خاطر و جود سنسورهای آب گرم مصرفی و شوفاژ و سنسور دود و …، عدم اشغال فضای مفید در ساختمان ها، ابعاد کوچک، تقریباً به اندازه یک دستگاه آبگرمکن دیواری معمولی تنظیم دما به میزان دلخواه،تأمین آب گرم دائم و فراوان در کمترین زمان و جلوگیری از اتلاف انرژی، تأمین گرمایش واحدهای مسکونی تا متراژ حداکثر 350 مترمربع به صورت کامل، کارکرد آرام و بدون صدا، راندمان حرارتی بالا همزمان با صرفه جویی در مصرف سوخت، کوتاه شدن مسیر لوله های انتقال آب گرم رادیاتور و آب گرم مصرفی به محل موردنظر و درنتیجه جلوگیری از اتلاف انرژی و زمان.
معایب پکیج دیواری ایران رادیاتور
علاوه برمزایای فوق، تنها عیب پکیج دیواری این است که فضایی معادل یک کابینت از حجم آشپزخانه را اشغال میکند.
انواع پکیج
انواع پکیج عبارتند از: زمینی، دیواری، دودکش دار و فن دار.
پارامترهای مهم برای انتخاب پکیج دیواری:
- دودکش ساختمان
- متراژ ساختمان
- مقدار موردنیاز آب گرم مصرفی
- تأمین اکسیژن موردنیاز دستگاه
نکته بسیار مهم در انتخاب پکیج دیواری شرایط دودکش ساختمان میباشد که برای برطرف شدن مشکل دودکش، در ساختمان هایی که دودکش مناسب جهت راه اندازی دستگاه ها را ندارند، دستگاه ها در دو نوع دودکش دار و فن دار طراحی شده اند. علاوه بر اینکه به ازای هر کیلووات توان دستگاه یک مترمکعب فضا نیاز است، فضای اتاق محل نصب دستگاه نیز باید به محیط هوای آزاد بیرون از اتاق محل نصب دستگاه به وسیله یک دریچه دائماً باز ارتباط داشته باشد تا اکسیژن موردنیاز دستگاه از محیط بیرون از اتاق محل نصب دستگاه تأمین گردد و هم در صورت نشتی احتمالی، گاز در محیط اتاق جمع نشود.
محل نصب پکیج دیواری
محل نصب پکیج دیواری باید دارای شرایط ذیل باشد بالای اجاق گاز و سایر وسایل گرمازا نباشد. حداقل فاصله ی دستگاه از دیوار مقابل یک متر باشد. حداقل فاصله از دیوار یا کابینت مجاور از طرفین 15 سانتیمتر باشد. حداقل فاصله از کف تا زیر پکیج 120 سانتیمتر باشد. حداقل فاصله ی عمودی از کلاهک تعدیل پکیج تا دریچه دودکش باید 30 سانتیمتر باشد.
هرگز نباید کلاهک تعدیل پکیج دیواری را به دریچه دودکش داخل دیوار نصب نمود و حداقل 30 سانتیمتر پایین تر از دریچه دودکش نصب گردد و هر چه بتوان دستگاه را نسبت به دریچه دودکش پایین تر نصب گردد بهتر است. زیاد شدن فاصله پکیج به دریچه باعث زیاد شدن مکش دستگاه می شود.
در صورتیکه قصد خرید پکیج دیواری دودکش دار دارید و می خواهید پکیج را در داخل کابینت نصب کنید، حتما توجه کنید که دستگاه برای احتراق نیاز به اکسیژن دارد و حتما باید درب کابینت کرکره ای باشد تا پکیج، اکسیژن مورد نیاز خود را از محیط دریافت کند.
پکیج ایده آل منزل شما
- تا زیربنای 240 مترمربع: میزان آب دهی یک پکیج دیواری 24 کیلووات (2400 وات)، 7 لیتر در دقیقه آب 50 درجه سانتی گراد هست که برای منزل مسکونی معمولی با یک حمام و یا یک سرویس بهداشتی و آشپزخانه مناسب است
- تا زیربنای 280 مترمربع: میزان آب دهی یک پکیج دیواری 28 کیلووات (28000 وات)، 8 لیتر در دقیقه آب 50 درجه سانتی گراد میباشد که برای منزل مسکونی با یک حمام و یک سرویس بهداشتی و آشپزخانه مناسب است، ولی برای منزل مسکونی که دارای دو حمام و یک سرویس بهداشتی و آشپزخانه میباشد مناسب نیست.
- تا زیربنای 300 مترمربع: میزان آب دهی پکیج دیواری 36 کیلووات (36000 وات)، 10 لیتر در دقیقه آب 50 درجه سانتی گراد میباشد که برای واحدی که دارای 2 حمام و سرویس بهداشتی و آشپزخانه میباشد مناسب است.