لاراول یا وردپرس؟ مقایسه 8 قابلیت لاراول و وردپرس

هنگامی که شما به دنبال یک پلتفرم برای ساخت وبسایت خود هستید، دو نام معروف که ممکن است با آنها آشنا باشید، لاراول و وردپرس هستند. این دو پلتفرم برای ساخت وبسایت‌هایی با اهمیت و حجم مختلف استفاده می‌شوند. لاراول و وردپرس در واقع دو راهبرد متفاوت برای ساخت وبسایت هستند، هر کدام با قابلیت‌های منحصر به فرد خود. در این مقاله، ما به پرسش ” لاراول یا وردپرس” پاسخ خواهیم گفت و به بررسی لاراول و وردپرس درکنار مزایا و معایبشان برای ساخت وبسایت خود خواهیم پرداخت.

معرفی لاراول و وردپرس

وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای متن باز در دسترس است که به سادگی می‌تواند برای ایجاد وبسایت‌های کوچک و متوسط ​​استفاده شود. وردپرس دارای یک رابط کاربری کاربرپسند است و از بیشترین تعداد افزونه‌ها و پوسته‌ها برای سفارشی کردن وبسایت پشتیبانی می‌کند. این سیستم مدیریت محتوا توانایی ایجاد وبسایت‌هایی را دارد که می‌تواند با استفاده از قابلیت‌های ساده، بازاریابی وبسایت را بهبود بخشد. برای مثال، وردپرس در پروژه‌هایی مانند وبسایت‌های خبری، وبلاگ‌ها و فروشگاه‌های آنلاین استفاده می‌شود.

لاراول نیز دارای قابلیت‌های متعددی است که از آن در پروژه‌های بزرگی مانند اسنپ فود استفاده شده است. لاراول بیشتر در پروژه‌هایی به کار گرفته می‌شود که حجم آن‌ها در مقایسه با دیگر پروژه‌ها کمتر است و نیاز به توسعه سریعی در آن‌ها است.

قبل از پاسخ به سوال” لاراول یا وردپرس” شایان به ذکر است شما از فریمورک‌های دیگری مانند جنگو نیز می‌توانید در پروژه‌هایتان استفاده کنید. اگر میخواهید در مورد جنگو و مقایسه این فریمورک با لاراول اطلاعات دقیقی پیدا کنید، وبسایت دانشجویار در یک مقاله جامع به این سوال نیز پاسخ داده است که “جنگو یا لارول

قابلیت‌های لاراول و وردپرس

لاراول و وردپرس هر دو قابلیت‌هایی برای ساخت وبسایت‌های متفاوت را داراست.

قابلیت انعطاف پذیری

لاراول به عنوان یک چارچوب توسعه وب، از قابلیت‌هایی مانند پشتیبانی از چندین دیتابیس، توانایی ایجاد سیستم‌های کنترل کاربری پیشرفته و امن، توانایی ایجاد سیستم‌های پرداخت آنلاین و مدیریت پرونده‌های کاربران پشتیبانی می‌کند. همچنین، این چارچوب توانایی استفاده از بسترهای ابری و توسعه برنامه‌های موبایل را نیز داراست.

وردپرس نیز از قابلیت‌های متعددی برای سفارشی کردن وبسایت پشتیبانی می‌کند. این سیستم مدیریت محتوا دارای بیشترین تعداد پوسته‌ها و افزونه‌ها برای ساخت وبسایت با طراحی‌های مختلف است و توانایی ایجاد وبسایت‌هایی با قابلیت‌هایی مانند سیستم‌های پرداخت آنلاین، سیستم‌های کنترل کاربری و امنیت بالا را داراست. همچنین، وردپرس قابلیت افزودن محتوای پویا مانند ویدئو، عکس و نوشته را داراست و از قابلیتی برای بهبود بهینه سازی موتورهای جستجو نیز برخوردار است.

امنیت لاراول و وردپرس

هر دو لاراول و وردپرس دارای امنیت بالایی هستند. با این حال، به دلیل پیشرفته‌تر بودن لاراول، برای اطمینان از امنیت وبسایت، نیاز به تنظیمات امنیتی بیشتری دارد. ازسوی دیگر، وردپرس به دلیل سادگی، به راحتی قابل حمله توسط هکرها است. بنابراین، برای افزایش امنیت وبسایت، نیاز به استفاده از افزونه‌ها و تنظیمات امنیتی مربوطه دارد.

پشتیبانی

وردپرس دارای یک جامعه بسیار بزرگی از کاربران است که همیشه در حال توسعه و به روزرسانی آن‌هستند. این به شما امکان می‌دهد تا به راحتی از پوسته‌ها و پلاگین‌های بروز شده استفاده کنید. در لاراول همچنین جامعه بزرگی وجود دارد، اما برای پروژه‌های بزرگتر و حجیم‌تر استفاده از لاراول پیشنهاد می‌شود.

سرعت

لاراول با استفاده از PHP 7 و معماری MVC، به شما امکان می‌دهد تا وب سایت خود را با سرعت بالاتری اجرا کنید. در مقابل، وردپرس با استفاده از PHP 5 و 6 و برخی پلاگین‌های غیرضروری، در برخی موارد ممکن است به دلیل کاهش سرعت با مشکل روبرو شود.

قابلیت‌های پیشرفته

لاراول با قابلیت‌های پیشرفته‌ای مانند Artisan CLI، Eloquent ORM، Blade Template Engine و PHPUnit Testing Framework برخوردار است. در مقابل، وردپرس با استفاده از یک سیستم مدیریت محتوای ساده، قابلیت‌های پیشرفته کمتری را به شما ارائه می‌دهد.

قیمت و هزینه

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا رایگان است و افراد می‌توانند با دانلود و نصب آن، وبسایت خود را به راحتی ایجاد کنند. اما برای استفاده از برخی افزونه‌ها و پوسته‌های حرفه‌ای، نیاز به پرداخت هزینه دارند. همچنین، برای انجام تغییرات پیچیده، ممکن است نیاز به کمک یک توسعه‌دهنده وردپرس حرفه‌ای باشد که هزینه‌ای برای شما به همراه داشته باشد.

با این حال، لاراول یک فریم‌ورک رایگان است، اما برای استفاده از آن، نیاز به دانش برنامه‌نویسی قوی‌تری دارید و ممکن است نیاز به استخدام یک توسعه‌دهنده حرفه‌ای باشد که هزینه‌ای برای شما به همراه داشته باشد.

سطح دشواری برای استفاده از لاراول و وردپرس

استفاده از لاراول به دلیل برنامه‌نویسی پیشرفته و پیچیده‌تر آن، نیاز به دانش برنامه‌نویسی بیشتری دارد. این چارچوب توسعه وب برای افرادی که با پی‌اچ‌پی آشنایی دارند، طراحی شده است و برای آن‌های که با آن آشنایی ندارند، نیاز به یادگیری دارد. به عنوان یک چارچوب توسعه وب، لاراول برای پروژه‌هایی با پیچیدگی بالا و نیاز به رشد و توسعه سریعی طراحی شده است.

تا اینجا متوجه تفاوت های زیاد لاراول و وردپرس شدید. در زیر جدول مقایسه‌ای از ویژگی‌های هرکدام قرار داده‌ایم تا به سوال “لاراول یا وردپرس” پاسخ دقیق تری داده باشیم:

به طور کلی، این دو سیستم مدیریت محتوا با توجه به نیازهای شما قابل انتخاب هستند. اگر شما به دنبال یک راه حل ساده و سریع برای ایجاد یک وبسایت ساده هستید، وردپرس بهترین گزینه است. اما اگر برای پروژه‌ی خود به دنبال یک فریم‌ورک قدرتمند و پیشرفته هستید، لاراول گزینه‌ی مناسبی خواهد بود.

دکمه بازگشت به بالا