باز کردن اپل ایدی قفل شده

آموزش قفل گشایی یا باز کردن unlock قفل اپل آیدی Apple ID
قفل گشایی، آنلاک یا به اصطلاحا رایج ما ایرانیها باز کردن قفل اپل آیدی (Apple ID) یکی از مسائلی محسوب میشود که کاربران به وفور در رابطه با آن پرسشهایی مطرح میکنند. در این مقاله قصد داریم که به آموزش نحوه خرید اپل ایدی معتبر آمریکا، قفل گشایی، آنلاک یا باز کردن قفل اپل آیدی (Apple ID) پرداخته و دلایل لاک شدن آن را مورد بررسی قرار دهیم. با جی اس ام همراه باشید.
مقدمه
پیش از هر چیز باید اشارهای به اپل آیدی و کاربرد آن داشته باشیم. اپل آیدی در واقع اکانت یا حساب کاربری است که در سایت شرکت اپل ثبت میشود. با استفاده از اپل آیدی و فعال کردن آن در محصولات شرکت اپل قابلیت ثبت سفارش، دانلود نرم افزار بک آپ گیری ابری از اطلاعات دستگاه، افزایش امنیت دستگاه و … فراهم میشود. به بیان دیگر میتوان گفت که اپل آیدی شناسنامه محصولات شرکت اپل است و بدون داشتن یک اپل آیدی، استفاده محصولات اپل معنایی ندارد.
از آنجایی که اپل در کشور ما به طور رسمی نمایندگی و سرویسدهی ندارد، امکان ساخت اپل آیدی به طور مستقیم برای ما ایرانیها فراهم نیست. با این حال میتوانید با استفاده از سرویسهای سایتها و شرکتهای خاصی نسبت به ساخت اپل آیدی اختصاصی برای دستگاه خود اقدام کنید یا از کارشناسان جی اس ام بخواهید برایتان اپل آیدی اختصاصی بسازند.
اما همانطور که اشاره داشتیم یکی از اصلیترین کاربردهای اپل آیدی مربوط به افزایش امنیت دستگاه میشود. در این راستا اپل در صورت شک برانگیز بودن فعالیتهای یک کاربر ممکن است اپل آیدی وی را قفل یا به اصطلاح لاک کند. در این شرایط شما باید نسبت به آنلاک کردن یا باز کردن قفل اپل آیدی (Apple ID) خود اقدام کنید.
هدف ما در این مقاله شرح نحوه باز کردن قفل اپل آیدی (Apple ID) و همچنین بررسی مواردی است که منجر به قفل شدن اپل آیدی میشوند. چنانچه در رابطه با هر یک از بخشها و موارد شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، میتوانید از طریق شمارههای موجود با کارشناسان جی اس ام تماس حاصل کرده و از آنها راهنمایی دقیقتری بخواهید. با جی اس ام همراه باشید.
اگر اپل آیدی قفل شود چه باید کرد ؟
از عمده مسائل رایجی که بسیاری ازکاربران به طرح سوالاتی دربارهی آن می پردازند مسئله مهم آنلاک، قفل گشایی یا به بیان معمول ما ایرانیها باز کردن قفل اپل آیدی یا Apple ID میباشد. ما قصد داریم در این مقاله به آموزش شیوه آنلاک کردن، قفل گشایی و یا باز کردن قفل اپل آیدی بپردازیم وعمده دلایل لاک شدن آن را مورد بررسی قرار دهیم.
بهتر است قبل از شروع بحث نخست اشارهای به اپل آیدی و کاربرد آن داشته باشیم. در حقیقت اپل آیدی همان حساب کاربری یا اکانت شما است که در وب سایت شرکت اپل افتتاح میکنید. و قابلیت انجام اموراتی نظیر ثبت سفارش، دانلود نرم افزار بک آپ گیری ابری از اطلاعات دستگاه، افزایش امنیت دستگاه و … با استفاده از اپل آیدی و فعال کردن آن در دستگاه های تولید شرکت اپل، فراهم میشود. به عبارتی دیگر میتوان از اپل آیدی تحت عنوان شناسنامه محصولات شرکت اپل یاد کرد و استفاده محصولات اپل تا حدودی به داشتن یک اپل آیدی، وابسته است.
لازم است بدانید که به علت وجود تحریم ها، شرکت اپل به صورت رسمی در ایران نمایندگی ویا سرویسدهی ندارد، بنابراین برای ما ایرانیها ساخت اپل آیدی به صورت مستقیم امکان پذیر نیست. اما با این وجود جای نگرانی نیست و شما میتوانید کار ساخت اپل آیدی اختصاصی برای دستگاه تان را به کارشناسان تلفن همراه بسپارید و یا با استفاده از سرویسهای سایتها و شرکتهای خاص، جهت ساخت اپل آیدی اختصاصی برای دستگاه خود اقدام کنید.
احتمالاً میدانید که افزایش ضریب امنیت دستگاه یکی از مهم ترین کاربردهای اپل آیدی میباشد. از این جهت در صورت مشاهده هر گونه فعالیت شک برانگیز توسط یک کاربراز جانب شرکت اپل این احتمال وجود دارد که اپل آیدی شخص را قفل یا به اصطلاح لاک کند. در صورت مواجه با چنین شرایطی شما باید اقدام به به آنلاک کردن یا بازگشایی قفل اپل آیدی خود نمائید. همان طور که بیان شد مقصود ما در این مقاله پرداختن به نحوه باز کردن قفل اپل آیدی و نیز بررسی مواردی که منجر به قفل شدن اپل آیدی میشوند.
دلایل قفل شدن اپل آیدی (Apple ID) چیست؟
قفل شدن اپل آیدی میتواند دلایل مختلفی داشته باشد اما تمام این دلایل با مسئله امنیت و حفظ حریم خصوصی کاربر ارتباط دارد. به عنوان مثال اگر فردی آیفونتان را برداشته و رمز عبور اپل آیدی شما را چندین بار پیاپی به صورت نادرست وارد کند، اپل به منظور جلوگیری از بروز هر مشکل امنیتی سریعا اپل آیدی شما را قفل میکند. در این شرایط جای نگرانی وجود ندارد، چرا که شما با تایید هویت خود میتوانید به راحتی نسبت به قفل گشایی یا باز کردن قفل اپل آیدی (Apple ID) خود اقدام کنید. به صورت کلی اپل در شرایط زیر اپل آیدی شما را قفل میکند:
- اگر رمز عبور یا پسورد اپل آیدی شما برای چندین بار پیاپی به صورت نادرست وارد شود.
- اگر پاسخ سوال امنیتی اپل آیدی را به شکل نادرستی وارد کنید. اگر پاسخ سوال امنیتی اپل آیدی خود را فراموش کردهاید، توصیه میکنیم که مقاله “آموزش ریست کردن یا تغییر سوال امنیتی اپل آیدی (Apple ID)“ را مطالعه نمایید.
دلایل قفل شدن اپل آیدی بسیار متعدد هستند اما همانطور که پیش از این هم اشاره داشتیم، تمام این دلایل با مسائل امنیتی و حفظ حریم خصوصی کاربر ارتباط مستقیمی دارند. در صورتی که اپل آیدی شما لاک یا قفل شود با یکی از پیغامهای زیر مواجه خواهید شد:
- This Apple ID has been disabled for security reasons
- You can’t sign in because your account was disabled for security reasons
- This Apple ID has been locked for security reasons
آموزش آنلاک یا باز کردن قفل اپل آیدی (Apple ID)
اگر بنا به هر دلیلی اپل آیدی شما قفل شد باید نسبت قفل گشایی یا آنلاک کردن آن اقدام کنید. این عمل در اصطلاح عامیانه ما ایرانیها باز کردن قفل اپل آیدی (Apple ID) تعریف میشود، بنابراین ما هم در این مقاله از این اصطلاح عامیانه استفاده کردیم تا درک موضوع کمی سادهتر شود. به منظور باز کردن قفل اپل آیدی (Apple ID) باید مراحل زیر را طی کنید:
- ابتدا وارد سایت https://iforgot.apple.com شوید.
- با استفاده از رمز عبور کنونی خود، اپل آیدی خود را آنلاک کنید. دقت داشته باشید که در برخی از شرایط به منظور آنلاک کردن رمز عبور اپل آیدی خود باید 24 ساعت صبر کنید. به بیان دیگر 24 ساعت بعد از قفل شدن اپل آیدی قادر به قفل گشایی از آن خواهید بود.
- اگر قابلیت تایید هویت دو مرحلهای (Two Step Verification) در دستگاهتان فعال باشد به منظور باز کردن قفل اپل آیدی (Apple ID) باید از کلید ریکاوری که برای دستگاه قابل اعتماد دومتان ارسال میشود استفاده کنید.
دقت داشته باشید که اگر بنا به هر دلیلی مشخصات اپل آیدی خود را فراموش کردهاید نگران نباشید. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با روشهای حل این مشکل، مقاله “در صورت فراموش کردن اپل آیدی چه کنیم؟“ را مطالعه کنید.
جمعبندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به مرور دلایل قفل شدن اپل آیدی و همچنین روشهای موجود به منظور قفل گشایی یا اصطلاحا باز کردن قفل اپل آیدی (Apple ID) اشاره کردیم. چنانچه در رابطه با هر یک از بخشها و موارد شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، میتوانید از طریق شمارههای موجود با کارشناسان جی اس ام تماس حاصل کرده و از آنها راهنمایی دقیقتری بخواهید.