خرابی دندان زیر کامپوزیت
پوسیدگی دندان بعد از کامپوزیت
پوسیدگی دندان بعد از کامپوزیت یکی از مهمترین دغدغه هایی است که اکثر متقاضیان این روش زیبایی با آن مواجه هستند. متاسفانه اکثر افراد تصور می کنند که بعد از اجرای کامپوزیت دیگر نیاز نیست که از دندان های خود مراقبت نمایند. در حالی که این تصور کاملا اشتباه است. پوسیدگی های دندان به دلایل مختلفی ایجاد می شود. از جمله مهمترین این دلایل می توان به عدم مراقبت از دندان ها اشاره نمود. کامپوزیت را می توان یکی از بهترین روش های زیبایی جهت جلوگیری از پوسیدگی و لکه های دندانی دانست. اما آیا کامپوزیت می تواند به پوسیدگی های دندانی منجر شود یا خیر. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات مهمی در اینباره را در اختیارتان قرار دهیم.
آیا کامپوزیت دندان باعث پوسیدگی میشود ؟
آیا کامپوزیت به دندان آسیب میزند؟
قبل از پاسخگویی به این سوال باید بدانیم که چیست. کامپوزیت در واقع نوعی خمیر از پایه رزین بوده که می تواند از پوسیدگی و بهم ریختگی دندان های فاصله دار جلوگیری کند. این روش را می توان یکی از بهترین روش های زیبایی جهت متوقف کردن پوسیدگی های دندان دانست. این روش حتی می تواند استحکام دندان هایتان را به حالت اولیه بازگردانده و مانع از پوسیدگی ها و آسیب های بیشتر شود. بهتر است به موضوع مطرح شده در عنوان مقاله بپردازیم.
آیا کامپوزیت به دندان آسیب میزند؟
کامپوزیت منجر به پوسیدگی دندان نخواهد شد. اما دلایل مختلفی وجود داشته که در تخریب و پوسیدگی سریع تر دندان ها بعد از کامپوزیت تاثیرگذار خواهند بود. از جمله مهمترین این دلایل می توان به عدم رسیدگی به بهداشت دهان و دندان اشاره نمود. اکثر افراد تصور می کنند که در این روش، مینای دندان تراشیده شده و پوسیدگی به همان علت اتفاق می افتد. نه! این امکان ندارد. ممکن است که در بعضی مواقع، سطح مینای دندان به مقدار کمی تراشیده شود. اما مهمترین علت پوسیدگی را می توان به عدم و نگهداری اصولی از دندان های کامپوزیت شده، مربوط دانست.
بعد از اتمام جلسات کامپوزیت، دندانپزشک باید مهمترین نکات را جهت مراقبت از دندان ها به بیماران خود توصیه نماید. کامپوزیت در واقع بهترین روشی است که از پوسیدگی های دندانی جلوگیری می کند. در صورت وجود هرگونه پوسیدگی در مرکز دندان، ناحیه بافت نرم در داخل دندان و سپس ریشه ها تحت تاثیر قرار می گیرند. در صورت مشاهده دندان های خالی باید هر چه سریع تر به دندانپزشک در عظیمیه کرج مراجعه نمود تا از بروز آسیب های جدی تر به دیگر نقاط، به موقع جلوگیری شود.
پوسیدگی دندان بعد از کامپوزیت در چه مواقعی اتفاق می افتد؟
پوسیدگی دندان تحت تاثیر عوامل مختلفی اتفاق می افتد. در بعضی مواقع خاص امکان دارد پزشک، سطح بسیار کمی از مینای دندان را تراشیده تا کامپوزیت را بر روی دندان نصب کند. امکان ایجاد فاصله بین روکش کامپوزیت و لثه با تراشیدن مینای دندان بیشتر خواهد شد. احتمال خیلی کمی وجود داشته که دندان ها، لب پر شده و پوسیدگی به این علت رخ دهد.
پوسیدگی دندان در اثر فاصله بین کامپوزیت و لثه
فاصله بین روکش کامپوزیت و لثه یکی از مهمترین دلایلی بوده که می تواند به جمع شدن مواد غذایی در داخل آن منجر شود. همین عامل باعث تکثیر بیشتر باکتری ها در دهان و دندان شده و امکان پوسیدگی را افزایش خواهد داد. البته فراموش نکنید که انجام عادت های مضر نظیر: کشیدن سیگار یا مصرف مواد غذایی نامناسب می توانند عملیات تخریب دندان را سریع تر پیش ببرند.
اجرای نادرست نصب کامپوزیت
یکی دیگر از عوامل پوسیدگی این است که دندان ها قبل از نصب کامپوزیت توسط پزشک به خوبی تمیز نشده اند. همین فاکتور می تواند به تنهایی نتایج حاصل از نصب موفق کامپوزیت دندان را تحت تاثیر قرار دهد. به همین خاطر پیشنهاد شده که قبل از اجرای کامپوزیت به یک دندانپزشک متخصص و باتجربه در این زمینه مراجعه نمایید.
پوسیدگی دندان به دلیل عدم توجه به ترمیم کامپوزیت
عدم توجه به تعویض و ترمیم به موقع کامپوزیت یکی دیگر از مواردی بوده که پوسیدگی دندان را تشدید خواهد کرد. هر چند که دوام کامپوزیت در مقایسه با ونیر سرامیکی کمتر بوده اما در مقایسه با آن از مقاومت بیشتری در برابر فشار و ضربه برخوردار است. مخصوصا آن دسته از افرادی که به دندان قروچه عادت دارند، باید هر چند وقت یکبار به دندانپزشک جهت ترمیم یا تعویض کامپوزیت مراجعه نمایند.
چه نکاتی را باید جهت جلوگیری از پوسیدگی دندان بعد از کامپوزیت رعایت نمود؟
کامپوزیت را می توان یکی از بهترین روش های زیبایی جهت برطرف کردن عیوب دندان دانست. شکستگی، نامرتب بودن، یک دست نبودن و تغییر رنگ شدید دندان ها از جمله مهمترین عواملی بوده که باعث پوسیدگی می شوند. کامپوزیت های دندانی به حدی مستحکم بوده که در برابر هرگونه فشار و ضربه ای از خود مقاومت نشان می دهند.
چه نکاتی را باید جهت جلوگیری از پوسیدگی دندان بعد از کامپوزیت رعایت نمود؟
کامپوزیت به هیچ وجه به پوسیدگی دندان منجر نخواهد شد. مگر اینکه در مواقع خاص، نصب کامپوزیت بر روی دندان ها توسط افراد بی تجربه انجام شود. در هر صورت بهتر است برای انجام این کار به دندانپزشک معتبر در شهر تان رجوع کرده و با اطمینان خاطر، نصب کامپوزیت دندان تان را به او بسپارید. بعد از اجرای کامپوزیت بهتر است که یک سری نکات و دستورالعمل های ویژه توسط دندانپزشک به بیمار داده شود. در این صورت، پوسیدگی های دندانی به طرز قابل توجهی کاهش می یابند. از جمله مهمترین نکات مراقبتی در این زمینه می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- در صورت مشاهده هرگونه پوسیدگی دندان های کامپوزیت شده خود هر چه سریعتر به دندانپزشکی مراجعه نمایید. در بعضی مواقع خاص، امکان جداسازی کامپوزیت از دندان وجود داشته که این امر باید توسط پزشک متخصص و ماهر انجام شود.
- از جمله مهمترین ویژگی های کامپوزیت می توان به قابلیت تعویض و ترمیم آن اشاره نمود. پس در صورت بروز پوسیدگی بهتر است که موضوع را با پزشک معالج خود در میان بگذارید.
- با رعایت نکات بهداشتی می توان سلامت دهان و دندان را تضمین نمود. اگر تمام موارد بهداشتی در این زمینه رعایت شود، طول عمر استفاده از کامپوزیت دندان به 10 سال یا بیشتر خواهد رسید.
- استفاده از دهانشویه و مسواک زدن به طور مکرر باعث بهبود وضعیت سلامت دهان و دندان خواهد شد. توصیه ما به شما این است که دندان های خود را، حداقل دو بار در روز مسواک زده و از نکات مربوط به بهداشت دهان و دندان پیروی نمایید.
- جهت حفظ سلامت دندان های خود از نخ مخصوص استفاده کنید. این روش را هر روز انجام دهید.
- چکاپ های سالانه یا هر چند سال یک بار جهت حفظ سلامت دهان و دندان را جدی گرفته و حتما به پزشک معالج خود مراجعه نمایید.
- مصرف مواد غذایی سفت نظیر: آجیل، خشکبار، آبنبات و… به ساییدگی دندان های کامپوزیتی و پوسیدگی بیشتر آنها منجر خواهد شد.
- اکیدا توصیه شده که بعد از مصرف خوراکی و نوشیدنی های رنگی نظیر: چای، قهوه، شراب قرمز و… دندان های خود را مسواک زده تا هیچ گونه تغییر رنگی بر روی آنها ایجاد نشود.
- از انجام عادات مضر نظیر: دندان قروچه، جویدن جسم سخت و مواردی از این قبیل به شدت پرهیز نمایید. استفاده از محافظ های شبانه جهت جلوگیری از دندان قروچه به هنگام خواب، ضروری می باشد.
- در صورت انجام ورزش های رزمی، استفاده از وسایلی نظیر: گارد و محافظ را فراموش نکنید.
در بعضی مواقع نادر اتفاق افتاده که کامپوزیت، حساسیت و آلرژی در بیماران ایجاد کرده است. البته این حساسیت بیشتر به چسب مورد استفاده جهت نصب کامپوزیت بستگی دارد. همین عامل می تواند به بروز بیماری های لثه و در نهایت پوسیدگی دندان منجر شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره عوارض کامپوزیت دندان می توانید به best dental youtube زیر مراجعه کنید.
نکته: بد نیست بدانید که کامپوزیت دندان در مقایسه با سایر روش های زیبایی از طرفداران زیادی برخوردار است. سطح تراش مینای دندان جهت نصب کامپوزیت بسیار کم بوده و لایه های میانی آن جهت محافظت از سلامت دندان، همچنان وجود دارند.
نتیجه گیری
کامپوزیت یکی از بهترین روش های زیبایی جهت زیباتر نشان دادن دندان های شما بوده که امروزه طرفداران زیادی دارد. ونیر کامپوزیت از موادی ساخته شده که رنگ آن کاملا با رنگ دندان ها همخوانی دارد. پزشک با قرار دادن کامپوزیت بر روی دندان به صیقل دادن آن پرداخته تا جلوه مناسبی به ظاهر دندان ها بخشد.
حقیقت این است که کامپوزیت به هیچ عنوان به پوسیدگی دندان منجر نخواهد شد. در واقع، کامپوزیت را می توان یکی از بهترین روش های زیبایی جهت تغییر شکل و ظاهر دندان های آسیب دیده دانست. اگر به یک سری نکات بهداشتی جهت مراقبت از دندان های کامپوزیت شده خود توجه نمایید، طول عمر استفاده از آنها به چندین سال خواهد رسید. اکثر متقاضیان به دلیل مزایای زیر جهت نصب کامپوزیت بر روی دندان های خود تمایل زیادی نشان می دهند.
- مقرون به صرفه بودن کامپوزیت در مقایسه با سایر روش ها
- نصب بسیار آسان کامپوزیت در یک جلسه
- ترمیم هرگونه ترک خوردگی یا ایجاد لکه بر روی کامپوزیت توسط دندانپزشک
- جلوگیری از آسیب به دندان و حفظ سلامت آن
- عدم نیاز به آماده سازی دندان جهت نصب کامپوزیت
جهت نصب کامپوزیت حتما به پزشک متخصص و ماهر مراجعه نموده تا آسیب دیدگی دندان هایتان به طرز قابل توجهی کاهش یابد. مشاوره با پزشک معالج جهت بررسی شرایط دندان ها و انتخاب بهترین روش برای رفع ایرادات، اهمیت ویژه ای دکامپوزیت ها یکی از جدیدترین روش ها هستند که برای زیباتر کردن دندان ها و رفع عیوب ظاهری دندان ها بکار برده می شوند. با اینکه این روش معایب بسیار کمی دارد و از هر لحاظ روش خوبی است، اما گاهی به علل مختلف می توانند سبب ایجاد مشکلاتی همچون پوسیدگی در دندان ها شوند.
کامپوزیت چیست؟
داشتن لبخندی زیبا، می توان چهره شما را زیباتر و شاداب تر نشان دهد. اما ایجاد برخی از مشکلات ظاهری در دندان ها همچون شکستگی دندان، ایجاد لک بر روی دندان و نامرتب بودن دندان ها، سبب ایجاد چهره ای ناخوشایند می شود. بنابراین کامپوزیت ها یکی از بهترین روش ها برای پوشاندن این عیوب می باشد که لبخندی زیبا را برای شما به وجود می آورد. در واقع کامپوزیت ها نوعی خمیر هستند که از ماه ماتریکسی رزینی ساخته می شوند و با نور بر روی دندان ها قرار داده می شود. کامپوزیت ها با توجه به رنگ سایر دندان ها ساخته شده و بر روی آنها قرار می گیرند تا دندان ها ظاهری طبیعی داشته باشند. از سوی دیگر، کامپوزیت ها دارای استحکام بالایی هستند و روشی سریع و معمولا بی خطر، برای زیباتر نمودن دندان ها است. جهت مشاهده هزینه کامپوزیت دندان می توانید روی عبارت کلیک کنید.
پوسیدگی دندان با کامپوزیت ها
این سوال ممکن است برای بسیاری از افراد پیش آید که آیا پوسیدگی دندان با کاموزیت تا چه حد محتمل است. متاسفانه بسیاری از افراد تصور می کنند که پس از کامپوزیت کردن، دندان ها دیگر نیازی به مراقبت ندارند و همین امر سبب ایجاد مشکلاتی همچون پوسیدگی برای دندان ها می شود. در واقع باید بدانید که پس از تراشیدن مینای دندان، فاصله بین روکش کامپوزیت و لثه بیشتر شده و از سوی دیگر، با احتمال لب پر شدن دندان ها نیز بیشتر وجود دارد که همه این عوامل باعث ها می شوند. در واقع به علت جمع شدن مواد غذایی در مابین روکش کامپوزیت و لثه، باکتری ها در دهان و دندان رشد کرده و احتمال پوسیدگی در دندان ها بیشتر می شود. بنابراین برای کاهش احتمال پوسیدگی دندان پس از کامپوزیت، باید رعایت شده و هر چند وقت یکبار برای معاینه به دندانپزشک مراجعه کنید تا وضعیت دندان و کامپوزیت ها بررسی شود.
اگر دندان ها پیش از روکش کامپوزیت تمیز نشده و صیقل داده نشوند، دندان ها دچار پوسیدگی می شوند. بنابراین یکی دیگر از نکاتی که باید برای انجام کامپوزیت به آن دقت کنید، انتخاب دندانپزشکی با تجربه و متبحر است که این چنین مشکلاتی برای دندان ها به وجود نیاید.
آیا امکان برداشتن کامپوزیت ها وجود دارد؟
اگر کامپوزیت باعث ایجاد مشکلاتی همچون پوسیدگی برای دندان ها شود، باید کامپوزیت را از روی دندان ها حذف کرد. باید بدانید که برداشتن کامپوزیت با توجه به نوع عملکرد دندانپزشک تعیین می شود. در واقع گاهی اوقات، می توان بدون تراشیدن مینای دندان و آسیب رساندن به دندان ها، کامپوزیت را از روی دندان حذف کرد. بنابراین در این حالت می توانید به راحتی کامپوزیت را حذف کرده و مشکلات به وجود آمده برای دندان ها را به حداقل برسانید. دقت کنید که در صورتی که برای حذف کامپوزیت به تراشیدن مینای دندان نیاز باشد، در این حالت دندان ها بدون روکش شده و همین امر سبب ایجاد مشکلاتی همچون پوسیدگی برای دندان ها می شود.
از جمله خدمات کلینیک دندانپزشکی عظیمیه کرج اصلاح طرح لبخند ، و است. شما عزیزان برای دریافت نوبت آنلاین میتوانید به صفحه ی نوبت دهی اینترنتی مراجعه کنید.
افرادی که برای انجام کامپوزیت مناسب نیستند
متاسفانه بسیاری از مشکلاتی که برای دندان ها پس از کامپوزیت بوجود می آیند به این دلیل است که همه افراد نمی توانند از کامپوزیت ها برای روکش کردن دندان ها استفاده کنند. اگر شخص دچار بیماری های دهان و دندان همچون مشکلات لثه ای، باشد بیمار نباید از این روش برای زیبا کردن دندان ها استفاده نماید.
اگر دندان ها مقدار قابل توجهی از ساختار خود را از دست داده باشند و یا دندان ها خیلی پر شده باشند، ضعیف شده و آنقدر استحکام ندارند تا پس از کامپوزیت، عملکرد قابل توجهی داشته باشند.
اگر مینای دندان به علت یا مشکلات این چنینی از بین رفته باشد، نمی توان از کامپوزیت استفاده نمود.
افرادی که دارای دندان های کج و نامرتب باشند نباید از این روش استفاده کنند.
مراقبت های بهداشتی پس از کامپوزیت
همانگونه که گفته شد، انجام مراقبت های پس از کامپوزیت، می تواند از پوسیدگی دندان با کامپوزیت جلوگیری کند.
- برای تمیز کردن دندان ها حتما باید از مسواک به صورت مرتب استفاده کنید.
- باید بدانید که مسواک به تنهایی نمی تواند دندان ها را تمیز کند، بنابراین باید به همراه مسواک از نخ دندان نیز استفاده نمود تا مواد غذایی لابلای دندان ها به راحتی تمیز شده و احتمال پوسیدگی دندان ها کاهش یابد.
- خوردن مواد غذایی سفت، همچون آجیل باید پس از کامپوزیت حذف شود زیرا این کار سبب ایجاد ساییدگی و افزایش احتمال پوسیدگی در دندان ها می شود.
- حتما پس از خوردن مواد غذایی رنگی همچون چای، قهوه و هر وعده غذایی باید مسواک بزنید تا روکش ها رنگ نگیزند و دندان ها تمیز شوند.
- تغییر رنگ در بیشتر دندان ها می تواند پس از کامپوزیت به وجود آید که پس از مدتی باید دندان ها را پولیش نمود.
- باید هر چند وقت یکبار برای معاینه و چکاپ دندان ها به دندانپزشک مراجعه نمود تا دندان ها و کامپوزیت ها به دقت چک شوند.
- افرادی که به استعمال دخانیات عادت دارند باید بدانند که استعمال هرگونه دخانیات بر روی کامپوزیت، ممنوع است.
- استفاده از برخی دهانشویه های تجویز شده توسط پزشک می تواند سبب کم شدن باکتری ها در دهان و دندان شده و احتمال پوسیدگی را کاهش دهد.
نکاتی در رابطه با کامپوزیت دندان ها
- هرگاه کامپوزیت به هر علتی دچار خرابی شد، می توان آن را تعویض کرد. اگر کامپوزیت ها دچار شکستگی یا پوسیدگی شوند می توانند توسط پزشک جایگزین شوند.
- طول عمر کامپوزیت ها با رعایت بهداشت دهان و دندان رابطه بسیار مستقیمی دارد. در این صورت کامپوزیت ها حداقل دارای ۱۰ سال عمر خواهند بود.
اگر کامپوزیت ها از جنس نامرغوبی تهیه شده باشند یا پزشک نتواند آنها را به درستی بر روی دندان ها قرار دهد، علاوه بر پوسیدگی می تواند سبب مشکلاتی همچون تورم لثه ها، سایش، لق شدن دندان ها، تخریب دندان و از بین رفتن بافت لثه و دندان ها شود. بنابراین در انتخاب پزشک و مرکزی که برای کامپوزیت به آنجا مراجعه می کنید باید خیلی دقت کنید زیرا می تواند سبب ایجاد مشکلات غبسیاری از بیماران پس از نصب کامپوزیت در بلند مدت یا کوتاه مدت دچار پوسیدگی دندان می شوند و این سوال پیش می آید که علت پوسیدگی دندان زیر کامپوزیت چیست؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که متاسفانه بسیاری از افراد تصور می کنند که بعد از انجام ، دندان ها دیگر احتیاج به مراقبت ندارند. همین امر باعث پوسیدگی دندان زیر کامپوزیت می شود. در واقع این را باید در نظر بگیرید که پس از ، فاصله ی بین روکش کامپوزیت و لثه بیشتر شده و از سوی دیگر به علت تجمع مواد غذایی در مابین کامپوزیت و لثه، باکتری ها در دهان رشد می کنند و به مرور زمان باعث پوسیدگی دندان زیر کامپوزیت می شود. بنابر این پوسیدگی دندان زیر کامپوزیت علت های زیادی دارد که می توانیم مواردی از آنها را برای شما نام ببریم:
تجمع پلاک اطراف لثه و کامپوزیت
ذرات ریز غذا و پلاک ها به راحتی می توانند در محل اتصال کامپوزیت به لثه تجمع یابند و باعث پوسیدگی دندان زیر کامپوزیت شوند. در صورتی عادت های بدی از جمله یا مصرف غذاهای اسیدی را ترک نشود این پوسیدگی در مدت کوتاهی افزایش خواهد یافت.
نیاز به تعویض و ترمیم کامپوزیت
ونیر نسبت به لمینت سرامیکی کمتر است ولی مقاومت آن در برابر فشار و ضربه اندازه ونیر پرسلین نیست. به همین دلیل بیمارانی که به عادت هایی مانند دندان قروچه مبتلا هستند و فشار زیادی به کامپوزیت خود وارد می کنند، حداقل سالی یک بار برای ترمیم کامپوزیت باید به دندان پزشک مراجعه کنند. در غیر این صورت باکتری ها، لابه لای کامپوزیت ها تجمع می یابند و موجب پوسیدگی دندان های زیرین می شوند.
عدم رعایت بهداشت دهان و دندان بعد از انجام کامپوزیت
همانطور که پیش تر اشاره کردیم اگر مراقبت های بهداشتی بعد از انجام کامپوزیت انجام نشود احتمال پوسیدگی دندان های زیرین به شدت افزایش می یابد. در صورتی که زیر کامپوزیت، حفره ای در دندان ایجاد شود بیمار تا مدتی متوجه این حفره و پوسیدگی نمی شود. اگر به طور مرتب به دندان پزشک مراجعه نکند پوسیدگی شدت پیدا کرده و ممکن است دندان نیاز به روت کانال پیدا کند. دراین شرایط ممکن است که دندان پزشک روکش کامپوزیت را برداشته و به جای آن از روکش دندان استفاده کند.
آیا کامپوزیت دندان مطمئن است؟
روکش های کامپوزیت به این دلیل مطمئن هستند که ماده رزینی که از آن ساخته شده بی اثر بوده و آسیب نمی رساند. کامپوزیت نسبت به لمینت سرامیکی کمتر تهاجمی است به همین دلیل برای سلامتی دهان و دندانتان بهتر است. دندان ها نیازی به تراشیده شدن ندارد زیرا مواد کامپوزیت توسط پزشک گذاشته می شود.
چه کسانی می توانند کامپوزیت کنند؟
بیشتر بیماران برای پذیرش روکش کامپوزیت مناسب هستند. همانطور که قبلا اشاره شده است اگر دندان های شما به شدت آسیب دیده باشد ممکن است که کامپوزیت برای شما خوب نباشد. اما در عین حال بسیاری از مشکلات زیبایی که بیماران دارند می توان با کامپوزیت ونیر اصلاح کرد.
موارد پیشگیری از پوسیده شدن دندان زیر کامپوزیت
به طور طبیعی دندان هایی که زیر کامپوزیت قرار گرفته اند استحکام خود را حفظ کرده و زرد نمی شوند. اگر مراقبت ها به طور کامل رعایت شود هرگز دچار پوسیدگی دندان زیر کامپوزیت نمی شوید. حفظ بهداشت دندان و دهان و رعایت دستورالعمل های پزشک از جمله استفاده از نخ دندان و ، استفاده از دهان شویه مناسب و همچنین مراجعه به دندان پزشک برای چکاب های منظم نه تنها باعث افزایش طول عمر کامپوزیت می شود بلکه به حفظ سلامت دندان های زیر کامپوزیت کمک شایانی می کند.
کلام آخر
در کلینیک تخصصی ایران زمین از بهترین برند های کامپوزیت استفاده می شود. تلاش داریم شما را از و نحوه پیشگیری از آن آشنا نماییم. در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید کلیک کنید.
شاید این مورد را نیز دوست داشته باشید
- یر قابل جبرانی شود.
- اگر کامپوزیت بدون تراش دندان ها بر روی آنها قرار گیرد، روشی بدون ضرر است.
- کامپوزیت ها روشی بسیار ارزان تر نسبت به سایر روش های زیبایی دندان هستند و از این رو بسیار عالی هستند.
- دندانپزشکی که کار کامپوزیت دندان ها را انجام می دهد، باید دارای تبحر بسیار بالایی باشد.
- کامپوزیت بیشتر برای دندان های جلویی به کار برده می شود تا ظاهر دندان ها را بهبود ببخشد و لبخندی زیبا را برای شما به ارمغان آورد.
ارد. بعد از اتمام جلسات باید به یک سری توصیه های مهم که توسط دندانپزشک به شما داده می شود، عمل نمایید. در صورت عدم توجه به این نکات، احتمال بروز پوسیدگی های دندانی با وجود کامپوزیت بیشتر خواهد شد. در این مقاله سعی نموده ایم تا اطلاعات مهمی در مورد پوسیدگی دندان بعد از کامپوزیت و نکات جالبی که باید در این زمینه بدانید را در اختیارتان قرار دهیم.