عمومیکسب و کار استانها

طرز تهیه موچی بدون ماکروفر

یکی از انواع بستنی های خوشمزه و متفاوت و فوق العاده می باشد که می توانید در خانه درست کنید. موچی در زبان ژاپنی، به کیک برنجی گفته می شود که وسط آن از میوه و شکلات و حتی خرده بیسکوییت استفاده می شود؛ ولی اگر وسط آن بستنی قرار بگیرد به موچی صداش می کنند. بستنی موچی به بستنی کیک برنجی هم گفته می شود. این بستنی خوشمزه را می توانید برای مهمانی ها و دورهمی های خود تهیه کنید و یک دسر متفاوت و جذاب را برای مهمان های خود سرو کنید.

امروز قصد داریم طرز تهیه بستنی موچی را در به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید. نمایندگی ما به عنوان یک مرکز تعمیر ماکروفر پاناسونیک در اصفهان ، قادر به تعمیر برند ماکروفر پاناسونیک به صورت تخصصی در کوتاه ترین زمان ممکن و بهترین کیفیت می باشد. برای تعمیر ماکروفر با قیمت مناسب با شماره زیر تماس بگیرید.

مواد لازم برای شیرینی [بستنی] موچی خانگی ساده

آرد برنج 1 پیمانه
پودر شکر 1.4 پیمانه
آب 1 پیمانه
رنگ خوراکی 1 عدد
بستنی با طعم دلخواه 1 بسته
نشاسته ذرت به مقدار لازم

دستور پخت شیرینی خوشمزه بدون مایکروویو

طرز تهیه بستنی موچی خوشمزه روی گاز . مرحله اول، آماده سازی بستنی روی سینی مناسب کاغذ روغنی قرار دهید یا داخل قالب سیلیکونی با کمک اسکوب یا قاشق سوپ خوری، از بستنی آماده لیتری یک اسکوب بستنی بردارید و روی کاغذ روغنی یا قالب به ترتیب قرار دهید. و ظرف را به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی ها به فرم اسکوب یخ بزنند.

مرحله دوم: تهیه خمیر بستنی موچی ژاپنی : داخل قابلمه مناسب آرد برنج، شکر و آب را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مداوم هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند و شکر کاملا در مواد حل شود و خمیر سفت و غلیظ مثل فرنی کشدار شود. سپس حرارت را خاموش کنید و اسانس و رنگ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: آماده سازی خمیر : روی صفحه کار یا صفحه سیلپد، مقداری نشاسته ذرت بریزید و روی آن خمیر از قبل آماده شده را که سرد و سفت شده است قرار دهید و دوباره روی خمیر نشاسته ذرت بریزید و با وردنه آن را به قطر 5 میل باز کنید و به همون شکل و با سیلپد به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله چهارم: قالب زدن خمیر : خمیر را بعد از 30 دقیقه خارج کنید. سپس با کمک یک قالب گرد یا سر لیوان روی خمیر قالب بزنید و بستنی های یخ زده را از فریزر خارج کنید و بستنی ها را یکی یکی روی خمیر قالب زده قرار دهید و خمیر را با دست ببندید. سپس خمیر های پیچیده شده را داخل نایلون قرار دهید و روی سطح کار گرد کنید و فرم دهید.

مرحله آخر: سرو بستنی موچی : بعد از گرد کردن خمیر، آن ها را به مدت 1 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس بعد این زمان آن ها را از یخچال خارج کنید و در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان.

نکات مهم برای تهیه بستنی موچی ژاپنی خانگی خوشمزه

  • می توانید از هر رنگ و اسانس دلخواه و بستنی با طعم دلخواه استفاده کنید.
  • می توانید از بستنی لیتری با طعم مختلف تهیه کنید.
  • می توانید با ترافل رنگی روی بستنی را تزئین کنید.

موچی دسر ژاپنی است که در دستور اصلی با آرد گلوتینوس درست می شود ولی به دلیل در دسترس نبودن آن می توانید موچی را با آرد برنج یا آرد گندم نیز به صورت خوشمزه و در مدل های مختلف درست کنید. موچی یک نوع شیرینی سنتی ژاپنی است که فوق العاده چسبنده می باشد و خوردن آن برای بچه ها و افراد مسن کمی سخت می باشد. از انواع موچی می توان موچی شکلاتی، موچی بستنی، موچی قهوه، موچی بیسکوئیتی و … را معرفی کرد. امروزه خوراکی های گوناگونی از کشورهای مختلف می بینیم که در جاهای دیگر نیز طبخ می شود که در واقع موچی یکی از آن ها می باشد و دستور پخت آسانی دارد. امروز در جدول یاب طرز تهیه موچی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

شیرینی موچی یکی از انواع بستنی های خوشمزه و متفاوت و فوق العاده می باشد که می توانید در خانه درست کنید. موچی در زبان ژاپنی، به کیک برنجی گفته می شود که وسط آن از میوه و شکلات و حتی خرده بیسکوییت استفاده می شود؛ ولی اگر وسط آن بستنی قرار بگیرد به موچی صداش می کنند. بستنی موچی به بستنی کیک برنجی هم گفته می شود. این بستنی خوشمزه را می توانید برای مهمانی ها و دورهمی های خود تهیه کنید و یک دسر متفاوت و جذاب را برای مهمان های خود سرو کنید. امروز قصد داریم طرز تهیه بستنی موچی را در سلام دنیا به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

انواع کیک و شیرینی به عنوان یکی از خوشمزه‌ترین میان وعده‌ها شناخته می‌شوند. شیرینی را نه تنها به عنوان یک خوراکی خوشمزه، بلکه به عنوان بخشی از فرهنگ یک ملت نیز می‌شناسیم همان‌طور که می‌دانید تمام کشور‌ها، شهر‌ها و حتی روستا‌ها طرز تهیه‌های متفاوت و مخصوصی دارند که تنها مختص به آن‌ها می‌شود. امروز و در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه یکی از لذیذترین میان وعده‌ها و شیرین‌های ژاپنی را به شما آموزش دهیم. موچی یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ای ست که می‌توانید با انواع مزه و روش‌های متفاوت آن را پخت کرده و از آن لذت ببرید. این دسر لذیذ را می‌توانید با فر، گاز یا حتی ماکروویو تهیه کنید. اگر شما نیز به پخت انواع شیرینی‌ها و پخت یک موچی خوشمزه علاقه دارید، با ما در این آموزش همراه باشید.

طرز تهیه موچی روی گاز

همان‌‌طور که گفتیم موچی یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که می‌توانید آن را به عنوان یک میان وعده و یا به عنوان یک خوراکی متفاوت در انواع میهمانی‌ها استفاده کنید. اما ممکن است برای تهیه این دسر فر یا ماکروویو در دسترس شما نباشد، در ادامه طرز تهیه موچی به وسیله گاز را به شما آموزش خواهیم داد. تنوع روش‌های پخت این شیرینی محبوب و خوشمزه بسیار است. حالا که بیشتر با طرز تهیه آن آشنا شدید به یکی دیگر از انواع پخت موچی یعنی موچی شکلاتی می‌پردازیم.

لیلا بنی نعمتی

من لیلا هستم، خبرنگاری که با نگاهی به آینده، مسائل امروز را تحلیل می‌کنم. در این سایت، با بررسی روندهای اجتماعی و اقتصادی، به دنبال درک بهتر چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی جامعه در آینده هستم.
دکمه بازگشت به بالا